Mmmm..... cookies...

Afdeling

Kildebjerg
1489-0

Afdelingen ligger i nybyggerområdet Kildebjerg, hvorfra der ikke er langt til hverken bymidten, indkøb eller Knudsø. Afdelingen består af gule rækkehuse, og den har skoven som nærmeste nabo til den ene side, og Pulsparken og grønne marker til den anden. Bag afdelingen ligger et stort parcelhuskvarter, hvor der også findes et stort børnehus med vuggestue og børnehave.

Alrummet/stuen er det bærende i alle afdelingens boliger, hvad enten der er tre, fire eller fem værelser. Alle boliger er i ét plan, og der hører en lille have og et skur til hvert hus. Der er desuden monteret solceller på alle tage.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Rugaarden 21A - 29C,
8680 Ry

Rugaards Skovvej 1A - 19D,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px

Antal boliger

53

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

3-5

Størrelser

88-115 m2

Husleje

7674-9185 kr.

Indskud

34320-40986 kr

Ventetid

Ikke angivet

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk